Rosberg: Τα έκανα μαντάρα στην εκκίνηση

Σχετικά άρθρα

sne15333

Ο Nico Rosberg δεν έχει καταφέρει φέτος να αγχώσει τον teammate του, όπως έκανε με τις εμφανίσεις του το 2014. Με κάθε αγώνα που περνάει, ο Hamilton εδραιώνει όλο και περισσότερο την κυριαρχία του στην Mercedes, αλλά και την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των οδηγών.

Στο Spa ο Rosberg μπορούσε να ελπίζει στη νέα διαδικασία εκκίνησης για να ανακάμψει από μια ακόμη ήττα στις κατατακτήριες, όμως, τα θαλάσσωσε όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα. Έτσι, έπεσε 6ος στον πρώτο γύρο, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει τον Lewis κατά τη διάρκεια των 43ων γύρων του Grand Prix.

Τα έκανα μαντάρα στην εκκίνηση, κάτι που ήταν ενοχλητικό. Αυτό έγινε, κυρίως, επειδή κάναμε άλλον ένα γύρο σχηματισμού, οπότε ανέβηκαν οι θερμοκρασίες και τα πάντα άλλαξαν. Στο τέλος, είναι η δουλειά μου να το κάνω καλά και δεν το έκανα σωστά. Θα πρέπει να το δουλέψω λίγο περισσότερο, νομίζω.

Πάλεψα για να ανακάμψω, κι έδωσα τα πάντα, όντας στο όριο σε όλο τον αγώνα. Το αυτοκίνητο ήταν φοβερό, ήταν υπέροχο να το οδηγείς. Όμως ο Lewis έκανε πολύ καλή δουλειά, κι αυτό δεν ήταν αρκετό για εμένα.

Τον Γερμανό δεν τον απασχολεί μόνο η βαθμολογική διαφορά από τον Hamilton, που παρεμπιπτόντως άνοιξε στους 28 βαθμούς, αλλά και τα κλαταρίσματα των ελαστικών της Pirelli. Ένα πρόβλημα που σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει σίγουρα να έχει λυθεί πριν από την Monza.

Με κάποιο τρόπο πρέπει να διευθετηθεί το θέμα αυτό και θα πρέπει να κάνουν (τα ελαστικά) ασφαλέστερα. Εάν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, τουλάχιστον θα πρέπει να είμαστε σε θέση να δούμε το ελαστικό να κλατάρει νωρίτερα (από το συμβάν). Και είναι η Μόντσα (επόμενη), οπότε και πάλι θα έχουμε μεγάλες ταχύτητες, και θα πρέπει να υπάρξει κάτι γι ‘αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...