Ο Lauda αδυνατεί να βρει αντίπαλο για τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, ο Lewis Hamilton κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τον Nico Rosberg, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Ο Πρωταθλητής ήταν ουσιαστικά μόνος του στο Βελγικό Grand Prix, αφού ο Γερμανός δεν κατάφερε να τον απειλήσει, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα.

Ο Niki Lauda, γνωστός για τις απόψεις του και τον τρόπο που τις εκφράζει, θεωρεί πως ο Πρωταθλητής αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον οδηγό που να μπορεί να τον κοντράρει, ενώ πιστεύει πως, μόνο με προσωπικό λάθος του Βρετανού, ο Rosberg θα μπορέσει να τον ανταγωνιστεί, καθώς ο Hamilton, σύμφωνα με τον μη-Εκτελεστικό Πρόεδρο της Mercedes, έχει γίνει καλύτερος οδηγός.

Hamilton-Lauda

Αυτή τη στιγμή, δε φαίνεται να είναι πιθανό να κερδίσει τον Hamilton, επειδή έχει απίστευτη απόδοση στις δοκιμές και εκπληκτική απόδοση στον αγώνα, και, αυτή τη στιγμή, ο Lewis είναι ανίκητος. Ο αγώνας αυτός το απέδειξε ξανά και, αν ο Lewis δεν κάνει λάθη στους επόμενους δύο αγώνες, θα είναι δύσκολο για τον Nico.

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους αγώνες: κάποιος πηγαίνει μπροστά και κάποιος δυσκολεύεται. Εμείς είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ο Nico θα συνεχίζει να προσπαθεί για να μάχεται μαζί του, και στους επόμενους αγώνες μπορεί ο Lewis να κάνει ένα μικρό λάθος με το set-up του μονοθεσίου και ο Nico να είναι ξανά εκεί. Ο Lewis βελτιώνει το παιχνίδι του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Nico παλεύει σαν τρελός, αλλά ο Lewis βελτιώνεται, ειδικά στο Spa. Νομίζω πως ήταν ανίκητος.

ViaESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...