Η Aston Martin Vantage GT12 δοκιμάζεται στον φυσικό της χώρο

Σχετικά άρθρα

Aston Martin Vantage GT12

Η Aston Martin Vantage GT12 είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κυκλοφορήσει κανονικά στον δρόμο, με τα 100 κομμάτια να έχουν κάνει ήδη sold out, αλλά σίγουρα προτιμά να κινείται στην πίστα. Οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν χαρεί ακόμα το βρετανικό αυτοκίνητο, όμως οι δοκιμές του έχουν ξεκινήσει. Έτσι, μετά από τον Chris Harris, ήρθε η ώρα για το βρετανικό EVO.

Στο εμπρός μέρος της GT12, υπάρχει ένας V12 κινητήρας, 6,0 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει τα 600 άλογα και τα 625 N·m ροπής. Η κίνηση φτάνει στον πίσω άξονα μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να είναι 297 χλμ/ώρα.

Η GT12 δεν δοκιμάζεται απλώς στο Anglesey Circuit, αλλά χρονομετρείται κιόλας, και, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, είναι αργότερη από τις Porsche 911 Turbo S, 911 Turbo και Ferrari 458 Speciale, αλλά ταχύτερη από το Nissan GT-R και τη Mercedes-AMG GT S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...