Ο Arrivabene έχει δημιουργήσει την ομάδα που θέλει

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2015

Θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος προκειμένου η Ferrari να καταφέρει να μάχεται σταθερά για τις νίκες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως το γεγονός πως η ομάδα του Maranello χρειάστηκε μόλις 10 αγώνες για να πετύχει τον στόχο των δύο νικών που είχε θέσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος για φέτος, είναι σίγουρα ένα καλό σημάδι για τη βελτίωση που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Ο τελευταίος αγώνας στο Spa θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα το 9ο φετινό και τον 689ο τερματισμό στο βάθρο (515η παρουσία στο βάθρο), αν η Pirelli ήταν ικανή να κατασκευάσει πιο ασφαλή ελαστικά, ωστόσο ο επί κεφαλής των Ιταλών δηλώνει πολύ ικανοποιημένος με αυτά που είδε στη βελγική πίστα από την ομάδα του, παρόλο που το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.

Η ομορφιά, αν θέλετε να το πούμε έτσι, του αγώνα ήταν ότι είδα μια σπουδαία ομάδα όλο το 3ημερο. Την Παρασκευή και το Σάββατο είχαμε πολλά προβλήματα και ασχολήθηκαν μαζί τους με φανταστικό τρόπο. Αυτή είναι η ομάδα που θέλω. Αυτό είναι το πρώτο σημείο.

Το δεύτερο σημείο είναι ότι και οι δύο οδηγοί έκαναν πραγματικά τη δουλειά τους: ο Seb πάλευε σαν λιοντάρι και τέτοιον τύπο οδηγού θέλω να έχω στην ομάδα μου. Και ο Kimi επίσης, με τον αγώνα του από το πίσω μέρος του grid, κέρδιζε θέσεις και τερμάτισε στην 7η θέση. Αν πρέπει να είμαι θετικός, πιστεύω πως το καλό σημάδι είναι ότι η ομάδα έχει αναπτυχθεί και αυτό φαίνεται τώρα.

Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά όσον αφορά την αντίδρασή στους σε πολλά θέματα. Το πρώτο σημάδι ήταν στην Ουγγαρία -είναι αλήθεια ότι στην συνέντευξη Τύπου στην Ουγγαρία είχα λίγο περισσότερο χαμόγελο στο πρόσωπό μου-, αλλά ακόμα κι εδώ την Παρασκευή πραγματικά δυσκολευόμασταν, και η δουλειά που έκαναν ήταν απίστευτη.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...