Ο Wolff χτυπάει το καμπανάκι στον Rosberg για την απόδοση στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Μόνο στο Grand Prix της Ισπανίας ο Nico Rosberg έβαλε πιο μπροστά την W06 του από αυτή του Lewis Hamilton, διότι ο Βρετανός δεν έχει αφήσει κανένα άλλο περιθώριο αντίδρασης στον team-mate του, όπως λέει και από μόνο του το 10-1 στις κατατακτήριες. Ο Γερμανός ακόμα δεν μπορεί να βρει τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ωστόσο καλό -για τον ίδιο- θα είναι να βρει γρήγορα λύσεις, καθώς η φόρμα του Πρωταθλητή είναι τρομερή αυτή τη στιγμή.

Ο Toto Wolff χαίρεται να βλέπει πως ο μοναδικός πραγματικός αντίπαλος του Hamilton είναι ο team-mate του και όχι κάποιος οδηγός από άλλη ομάδα, όμως ο Αυστριακός φροντίζει να προειδοποιήσει τον Rosberg σχετικά με την απόδοση στον έναν γύρο, αφού, αν ο Nico δε βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα, δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Lewis τις Κυριακές.

Πρέπει να κάνει τη μισή δουλειά στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Αυτό είναι καθοριστικής σημασίας για να πάρεις το προβάδισμα. Αυτή τη στιγμή, ο Lewis δείχνει να έχει πάρει φόρα. Ο ρυθμός του στον αγώνα ήταν απίστευτος και στο μεσαίο κομμάτι της πίστας ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από όλους το Σάββατο. Τώρα, ο Lewis έχει τη δυναμική και παίρνει τους «μεγάλους» βαθμούς.

Συχνά (οι Hamilton και Rosberg) χωρίζονταν από χιλιοστά του δευτερολέπτου και η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Αν είσαι στο ίδιο μονοθέσιο, με τους ίδιους πόρους, είναι δύσκολο να κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα και πιθανόν δυσκολεύτηκε να το κάνει.

Rosberg-Wolff

Ο Niki Lauda θεωρεί πως μόνο ο Hamilton μπορεί να επιτρέψει στον Rosberg να τον πλησιάσει μέσα από προσωπικά λάθη, ενώ ο επί κεφαλής της Mercedes AMG, είπε γι’ αυτό:

Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα, (ο Hamilton) έχει εκπληκτικό ρυθμό τα Σάββατα και είναι ικανός να το κάνει αυτό και την Κυριακή. Αλλά, τα σχόλια για τους οδηγούς αλλάζουν, και στην Ουγγαρία ακούσαμε άσχημα λόγια, ενώ τώρα είναι όλα καλά ξανά. Έτσι, ας είμαστε ήρεμοι. Είναι πραγματικά καλός και είναι σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Πήρε όλους τους βαθμούς στο Spa και ας γυρίσουμε το ενδιαφέρον στη Monza.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...