Πρέπει να δεις τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούεται με 200 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

479028

Δεν έχει σημασία με τι συγκρούεται. Με ένα άλλο αυτοκίνητο, με τοίχο, με οτιδήποτε. Επίσης, δεν έχει καμία σημασία πως συγκρούεται. Μετωπικά, από πίσω, πλάγια… Αυτό το video, πρέπει να εμπεδωθεί καλά στο μυαλό όλων μας. Η ασφάλεια των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά αλλά και οι ταχύτητες με τις οποίες κινούμαστε, είναι σημαντικά μεγαλύτερες. Αυτό σημαίνει ότι πολλά ατυχήματα, συμβαίνουν ενώ τα αυτοκίνητα ταξιδεύουν με περισσότερα από 80-100 km/h.

Πολλές φορές, σκεφτόμαστε “εγώ προσέχω” ή “δεν θα συμβεί σε εμένα” ή οτιδήποτε άλλο. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε ότι κινούμαστε 30 μέτρα το δευτερόλεπτα στα 110 km/h ή με σχεδόν 40 μέτρα το δευτερόλεπτο στα 140 km/h. Επίσης, πολλές φορές δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί αν τρακάρουμε με τόσο υψηλή ταχύτητα. Λογικό είναι. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν χαζεύει ατυχήματα για να περάσει η ώρα. Αυτό το video όμως, όχι μόνο πρέπει να το δεις, αλλά πρέπει να το διαδώσεις ώστε να το δει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Για να καταλάβουμε ότι αν –ω μη γέννοιτο– έχεις ατύχημα ενώ ταξιδεύεις με 200 km/h, δεν θα μείνει τίποτα.

Το αυτοκίνητο θα εξαϋλωθεί και το ίδιο θα συμβεί στους επιβαίνοντες. Γι’ αυτό έχουμε γίνει κουραστικοί με το να λέμε “προσέχετε στον δρόμο” ή “όταν οδηγείτε, να οδηγείτε και να μην κάνετε άσχετα πράγματα”. Μείνετε ασφαλείς… προσέχετε στον δρόμο… μην ξεπερνάτε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου ή τις δικές σας. Μην σκέφτεστε ποτέ ότι δεν θα συμβεί σε εσάς γιατί το ίδιο σκέφτονταν και αυτοί που τελικά τους συνέβη. Προσέχετε!

https://youtu.be/znDw4iSEObQ

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr