Καθυστερεί το Sebastien Loeb Rally Evo. Αλλά μην ανησυχείς… είναι για καλό.

Σχετικά άρθρα

auto_500_2-55dfda18d4e0e

Μπορεί τα driving παιχνίδια να γνωρίζουν μία μικρή άνθιση τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η άνθιση δεν έχει μεταφερθεί και στα παιχνίδια rally. Εκεί, για κάποιον περίεργο λόγο, το DiRT παίζει σχεδόν μόνο του. Όχι για πολύ όμως αφού η Milestone ετοιμάζεται να λανσάρει ένα παιχνίδι… το Sebastien Loeb Rally EVO.

Το SL Rally EVO ήταν να λανσαριστεί στην αγορά τον Οκτώβριο του 2015, όμως η Milestone προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένη με ορισμένες λεπτομέρειες και αποφάσισε να πάρει τον χρόνο της ώστε να βγάλει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι! Το SL Rally EVO λοιπόν, θα λανσαριστεί στην αγορά στις αρχές του 2016, μερικούς μήνες αργότερα από το προγραμματισμένο.

Αν δεν γνωρίζεις την Milestone, τότε οφείλω να σου πω ότι το Ιταλικό studio βγάλει racing παιχνίδια εδώ και 20 περίπου χρόνια. Σε πρόσφατες δηλώσεις, η Milestone είπε ότι το Sebastien Loeb Rally EVO θα είναι μεγαλύτερο και πιο προηγμένο απ’ οτιδήποτε άλλο έχουμε παίξει. Το παιχνίδι έχει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών, 20 κατασκευαστές και 60 διαφορετικά μοντέλα. Επίσης, προσφέρει δυνατότητες customization και 15 διαφορετικά game modes, μεταξύ των οποίων αγώνες, προπόνηση, time trial, καριέρα αλλά και online αναμετρήσεις! Καλό να είναι και ας αργήσει λίγο. Τόσο καιρό περιμέναμε, δεν θα πάθουμε τίποτα με μερικούς μήνες ακόμα!

ΠηγήMilestone

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...