Διέρρευσε το Volvo S90 μέσω μινιατούρας

Σχετικά άρθρα

Volvo S90 scale model

Αυτό είναι το νέο Volvo S90 ή καλύτερα αυτές είναι οι μινιατούρες της νέας ναυαρχίδας των Σουηδών που θα σταθεί απέναντι από το Audi A7 Sportback. Το τετράθυρο coupe μοντέλο θα αντικαταστήσει στο S80 και στιλιστικά δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Concept Coupe.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσει το 2016 (η παρουσίαση του θα γίνει στην έκθεση του Detroit τον Γενάρη του 2016) και διαθέτει τα “Thor Hammer” LED φωτιστικά σώματα, κεκλιμένη γραμμή οροφής και κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ, διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Θα κατασκευαστεί πάνω στην αρθρωτή πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο XC90 και μηχανικά θα φορά τα ίδια σύνολα με αυτά που συναντάμε στο XC90. Φυσικά θα υπάρχει υβριδική έκδοση που θα φορά το ίδιο υβριδικό powertrain του XC90 T8.

Volvo S90 scale model 2

Θα είναι διαθέσιμο και ως wagon (V90) και στο εσωτερικό του θα συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα/μεταλλικά διακοσμητικά, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη αφής. Η κατασκευή των S90 και V90 θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Daqing της Κίνας.

Volvo S90 scale model 3

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...