Ο Vettel βλέπει σημαντική βελτίωση στη McLaren το 2016

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda

Τελείωσε πριν καν αρχίσει η φετινή σεζόν για τη McLaren. Ο κινητήρας της Honda δεν ήταν σε καμία περίπτωση εκεί που θα έπρεπε στο ξεκίνημα, ενώ η βελτίωση εντός της σεζόν δεν είχε το ρυθμό που κάποιοι μπορεί να περίμεναν. Η MP4-30 είναι ένα μονοθέσιο που δεν έχει τύχη σε γρήγορες πίστες, όπως είναι η Αυστρία, το Spa και η Monza, έτσι οι άνθρωποι της ομάδας ρίχνουν τις ελπίδες τους στη Σιγκαπούρη, αλλά και στους αγώνες που ακολουθούν από εκεί κι έπειτα.

Κακά τα ψέματα, οι τεχνικοί στο Woking έχουν στρέψει στην προσοχή τους στην επόμενη σεζόν, με τον Fernando Alonso να πιστεύει πως οι αγώνες που ακολουθούν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως δοκιμές νέων εξαρτημάτων. Αρκετοί έχουν εκφράσει την άποψή τους για την κατάσταση της βρετανικής ομάδας, και ο Sebastian Vettel είναι ένας από αυτούς, καθώς υποστηρίζει πως η «Macca» έχει όλα όσα χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστική την ερχόμενη σεζόν.

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Πιστεύω ότι έχουν όλους τους πόρους για να είναι ανταγωνιστικοί το 2016. Η McLaren είναι ένα από τα «μεγάλα όπλα» της Formula 1. Νομίζω ότι είχαν το καλύτερο μονοθέσιο το 2012. Η Honda είναι ικανή να τους δώσει έναν πανίσχυρο κινητήρα, έτσι θεωρώ ότι μπορούν να επιστρέψουν.

Όσον αφορά τη McLaren, από τους Βρετανούς προσπαθεί να φύγει ο Kevin Magnussen, αφού αναζητά νέα ομάδα για το 2016, μιας και το οδηγικό δίδυμο της ομάδας θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα ίδιο και για τη νέα σεζόν. Ο Δανός αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί προσεγγίσεις από άλλες ομάδες, ώστε να μη μείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν χωρίς μονοθέσιο.

Kevin Magnussen.

Ναι, μπορούμε να πούμε ότι άλλες ομάδες έχουν φτάσει μέχρι εδώ, δεν είναι μυστικό. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι ακόμα έχω μέλλον. Μπορείς πάντα να να μιλάς με ανθρώπους. Είναι αρκετά ευαίσθητο. Δεν είναι πολλοί, αλλά υπάρχουν μερικοί που έχουν ενδιαφέρον. Βασικά, υπάρχουν πολλές ομάδες στη Formula 1, και κάποιες έχουν ενδιαφέρον.

Δεν εκπλήσσομαι όταν με προσεγγίζουν. Προφανώς, ελπίζω να συνεχίσω την καριέρα μου στη McLaren, αλλά αυτό ίσως να μην είναι πιθανό, και, αν δεν είναι πιθανό, πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι, καθώς είμαι οδηγός αγώνων. Η McLaren θα καταλάβει και θα με βοηθήσει να συνεχίσω την καριέρα μου αν δεν υπάρχει χώρος εκεί. Έτσι, νιώθω θετικά για το μέλλον μου.

[Πηγές: F1i, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr