Το τελευταίο Holden Commodore θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα

Σχετικά άρθρα

Holden-VF_Commodore_SSV_Redline_2014

H Holden επιβεβαίωσε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της τελευταίας έκδοσης του Commodore, που θα κατασκευαστεί στην Αυστραλία, καθώς η εταιρία θα σταματήσει να κατασκευάζει αυτοκίνητα επί Αυστραλιανού εδάφους από το 2017.

Το ανανεωμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα διαθέτει μικρές αισθητικές αλλαγές, όπως νέα μάσκα, ενώ ομοίως μικρές βελτιώσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, με την ύπαρξη ενός νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από μηχανικής άποψης, το μόνο που είναι επίσημο μέχρι στιγμής είναι ότι η SS έκδοση θα διαθέτει τον κομπρεσοράτο V8 6.2-λίτρων κινητήρα, η οποία θα διαθέτει φρένα της Brembo, σπορ εξάτμιση και paddles στο τιμόνι. Το πόσο θα αποδίδει παραμένει άγνωστο, αλλά θα είναι σίγουρα πιο δυνατή από τη σημερινή έκδοση με τα 353 άλογα και 517 Nm ροπής όταν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο και 367 άλογα και 530 Nm ροπή, όταν διατίθεται με το χειροκίνητο.

Να θυμίσω, ότι τη περασμένη εβδομάδα διαβάσαμε μια φήμη για την ύπαρξη ενός Commodore με το κινητήρα της Corvette ZR1 και απόδοση 650 ίππων και 818 Nm ροπής, και περιμένουμε την επιβεβαίωση και αυτής της έκδοσης.

ΠηγήHolden

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό το HSV GTSR W1 Maloo πουλήθηκε για €660.000

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, λίγο πριν η Holden βάλει και επίσημα λουκέτο, η Holden Special Vehicles (HSV) παρουσίασε στην αγορά της Αυστραλίας το GTSR...

Η GM δημιουργεί νέο brand για την Αυστραλία

Η GM μπορεί να έχει πάρει την απόφαση έως το 2021 να αποχωρήσει από τις αγορές της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ταϊλάνδης,...
Autoblog.gr