Η Brabus βελτιώνει την C63 AMG S στα 600 άλογα

Σχετικά άρθρα

Brabus-C63-S-Sedan-1

Η Brabus είναι ο βελτιωτής για εκείνους τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι οι AMG Mercedes τους δεν έχουν αρκετή δύναμη. Τελευταίο παράδειγμα, το PowerXtra B40 kit που ετοίμασε ο βελτιωτικός οίκος για την Mercedes-AMG C63 S των 510 ίππων. Η ιπποδύναμη αυξάνεται στα 600 άλογα στις 5.800 σ.α.λ. και η ροπή στα 800 Nm από τις 1.750 έως και τις 4.500 σ.α.λ.! Με +90 άλογα και +100 Nm ροπής, αναμενόμενη είναι και η βελτίωση των επιδόσεων. Τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 3.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική είναι 300 km/h.

Brabus-C63-S-Sedan-7

Εκτός από την μηχανική βελτίωση, η Brabus ετοίμασε και ένα αεροδυναμικό πακέτο για το Γερμανικό sedan. Το πακέτο αυτό, περιλαμβάνει χαμηλό spoiler για τον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη και αεροτομή και υπόσχεται πως μειώνει το lift σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον αυτών των λειτουργικών επεμβάσεων, η Brabus προσφέρει carbon περιβλήματα για τις πλαϊνές εισαγωγές αέρα καθώς και carbon καλύμματα καθρεφτών. Τέλος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, νέες είναι και οι Brabus Monoblock T ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά 255/30 εμπρός και 275/30 πίσω.

Brabus-C63-S-Sedan-23

Η Brabus προσφέρει και πακέτα εξατομίκευσης για το εσωτερικό. Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν νέα μαρσπιέ, δερμάτινες επενδύσεις για το σαλόνι και είτε ξύλινα, είτε carbon διακοσμητικά. Επίσης, διαθέσιμα είναι αλουμινένια paddles για το τιμόνι και ταχύμετρο με μέγιστη ένδειξη τα 340 km/h. Το αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης ενώ η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...