Οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Tesla Model X

Σχετικά άρθρα

Tesla-Model-x-9

Για να αγοράσεις το νέο Tesla Model X, η αμερικάνικη εταιρία δίνει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών τρόπων για να γίνει η κράτηση. Ο πρώτος, και αυτός που ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι να δώσεις προκαταβολή 5.000 δολαρίων, με τον δεύτερο να απευθύνεται στους ανυπόμονους και σε όσους έχουν περισσότερο “ζεστό” χρήμα καθώς η προκαταβολή φτάνει τα 40.000 δολάρια, για την περιορισμένης παραγωγής Signature έκδοση.

Tesla-Model-x-10

Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι αυτής της top-of-the line έκδοσης, η οποία στην Αμερική κοστίζει από 132.000 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνει το φόρο 7.500 δολαρίων. Η Signature έκδοση εφοδιάζεται με τη μεγάλη μπαταρία των 90kWh, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Autopilot, τα θερμαινόμενα/αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα, ενώ οι πίσω falcon wing πόρτες διαθέτουν αισθητήρα ώστε να προειδοποιούν τους επιβάτες να μην τις χτυπούν στους τοίχους ή στις οροφές των γκαράζ.

Tesla-Model-x-14

Το Tesla Model X Signature έχει αυτονομία 386 χλμ. με τα 762 ηλεκτρικά άλογα (259 εμπρός και 503 πίσω) να επιταχύνουν το αμάξωμα από τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτ. και να του χαρίζουν τελική 250 χλμ/ώρα. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις 29 του Σεπτέμβρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...