Θα σου άρεσε η Ferrari Dino να μοιάζει κάπως έτσι; [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Ferrari Dino rendering

Με την νέα Ferrari Dino να έχει επιβεβαιωθεί πως θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της δεκαετίας, έχοντας αρχική τιμή περί τα 185.000 ευρώ, το Top Speed ετοίμασε μια rendering φωτογραφία του νέου entry-level μοντέλου της εταιρίας.

Το μοντέλο θα ξεκινά από τις 185.000 ευρώ και θα βασίζεται πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα που ετοιμάζει η Ferrari, που θα κάνει εκτενή χρήση αλουμινίου, ενώ σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της, φημολογείται πως θα έχει κάποια στοιχεία από την πρώτη Dino.

Κίνηση θα παίρνει από έναν V6 2,9-λίτρων κινητήρα που θα βασίζεται σε αυτόν που φορά η Alfa Romeo Giulia QV, αλλά θα έχει βελτιωθεί από τους μηχανικούς της Ferrari και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 450 και 600 ίππων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα τοποθετηθεί και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της Ferrari, όπως στη νέα γενιά της California.

ΠηγήTopSpeed

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr