O Jenson Button λέει ναι στα κλειστά cockpit των μονοθεσίων

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jenson Button μετά τον άδικο χαμό του Justin Wilson φαίνεται ότι άλλαξε την γνώμη του σχετικά με τα κλειστά cockpit των μονοθεσίων.

Παρά τις αρνητικές δηλώσεις του Nico Hulkenberg, ο οποίος είχε την πρόσφατη εμπειρία με τα κλειστά μονοθέσια του Le Mans 24, ο Βρετανός οδηγός της McLaren φαίνεται ότι διαφωνεί με τον Γερμανό συνάδελφό του όσον αναφορά την χρήση κλειστών cockpits στην F1.

ex-f1-driver-mika-salo-says-closed-cockpits-in-f1-are-ridiculous-49148_1

O Jenson Button δήλωσε:

Είμαι ένας από τους οδηγούς που υποστήριζα ότι πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά τα μονοθέσια. Νομίζω όμως ότι έχουν γίνει αρκετά και πρέπει να κάνουμε κάτι σοβαρό γι αυτό, όχι μόνο κλείνοντας το cockpit. Κάτι πρέπει να γίνει με το μονοθέσιο για να μην έχουμε τα περιστατικά των τελευταίων ετών. Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν είμαστε στην δεκαετία το 70′, κάτι θα πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Κάποια σχέδια cockpits πιθανών να είναι ήδη έτοιμα, αλλά σίγουρα θα πάρουν καιρό. Δεν νομίζω να γίνει κάτι από το επόμενο έτος στην F1, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα.

Την ίδια άποψη με τον Jenson Button έχει και Fernando Alonso, με τον Lewis Hamilton να είναι σκεπτικός και αρκετά διστακτικός όσον αναφορά τα κλειστά cockpits. η πορεία λοιπόν θα δείξει.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα