Ο Patrick Dempsey ετοιμάζει νέα σειρά στην τηλεόραση με θέμα την Formula 1

Σχετικά άρθρα

Patrick Dempsey

Ο διάσημος ηθοποιός Patrick Dempsey, γνωστός κυρίως από την σειρά Grey’s Anatomy, είναι γνωστός petrolhead και μάλιστα συμμετέχει σε αρκετούς αγώνες ταχύτητας, ακόμη και στον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Τώρα, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα ξεκινήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά με θέμα την Formula 1.

Η νέα εκπομπή θα βασίζεται πάνω στο βιβλίο The Limit του Michael Cannell στο οποίο περιγράφεται το προφίλ του Phil Hill και του Wolfgang von Trips. Ο Dempsey θα παίζει τον ρόλο του Hill και δεν έχει γίνει γνωστό για το πότε η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη τηλεόραση. Όπως είπε ο Dempsey στόχος της σειράς είναι να προβάλλουν την ιστορία αυτών των δύο ανθρώπων. Ο Hill κέρδισε τον τίτλο της F1 το 1961, αλλά ο von Trips σκοτώθηκε στη Monza, στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, μετά από σύγκρουση που είχε με τον Jim Clark. Το ατύχημα στοίχισε τη ζωή και σε δεκάδες θεατές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...