Αρχική Κατασκευαστές Lamborghini Άνδρας στην Αμερική είναι αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία ότι έδωσε μπουνιά σε μια Lamborghini

Άνδρας στην Αμερική είναι αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία ότι έδωσε μπουνιά σε μια Lamborghini

8
Άνδρας στην Αμερική είναι αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία ότι έδωσε μπουνιά σε μια Lamborghini

lamborghini_gallardo_logo_by_r_force

Να διώκεσαι ποινικά για ξυλοδαρμό κάποιο συνανθρώπου είναι δεκτό και κατανοητό. Όμως, ο Michael Clearwater αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες κακουργήματος, αφού φέρεται να έκανε ζημιά 20.000 δολαρίων σε μια Lamborghini Gallardo του 2011.

Η ιστορία, σύμφωνα με την αστυνομία του δυτικού Seattle έχει ως εξής. Ο Clearwater λογομάχησε με τον ιδιοκτήτη της Lamborghini για τη στάθμευση του αυτοκινήτου. Έπειτα, ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε και ο Clearwater φέρεται να ήταν μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος τον πήρε μια φωτογραφία με τον ίδιο να έχει ξαπλώσει στο καπό του ιταλικού αυτοκινήτου.

Βλέποντας αυτό, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έσπρωξε τον Clearwater μακριά από αυτό και όπως ήταν φυσικό ξεκίνησε καυγάς, με τον Clearwater να φέρεται ότι ανέβηκε και πάλι πάνω στη Lamborghini, πήδηξε στο καπό, και γρονθοκόπησε το παρμπρίζ, πριν τελικά καταφθάσουν οι αρχές.

Ο Clearwater παραδέχτηκε ότι έκατσε πάνω στη Lamborghini, αλλά αρνήθηκε ότι το χτύπησε παρά τους τρεις αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να του ασκηθούν κατηγορίες πρώτου βαθμού για κακόβουλη αναστάτωση, χωρίς όμως να τον συλλάβουν.