Έκθεση Φρανκφούρτης 2015: Mitsubishi Outlander PHEV facelift και Baja edition

Σχετικά άρθρα

mitsubishi outlander phev (1)

Η Mitsubishi περίπτερο της παρουσίασε επίσημα το Outlander PHEV facelift. Το υβριδικό το Outlander διαθέτει νέα εμφάνιση, αντίστοιχη με αυτή του απλού Outlander, ενώ είναι διαθέσιμο και σε δύο χρώματα (Quartz Brown Metallic και Ruby Black Pearl). Νέες είναι οι ζάντες, διαστάσεων 18″, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέα καθίσματα, νέο θερμαινόμενο τιμόνι και νέα διακοσμητικά. Προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει βελτιωθεί.

Το υβριδικό σύστημα έχει βελτιστοποιηθεί , προσφέροντας 8% καλύτερη απόδοση, με την ηλεκτρική αυτονομία να αυξάνεται κατά 0,6 χλμ. με τις εκπομπές CO2 να έχουν μειωθεί από τα 44 γρ/χλμ στα 42 γρ/χλμ. Βελτίωση υπάρχει και στην απόκριση του γκαζιού, με την Mitsubishi να τοποθετεί τα συστήματα Multi-around View Monitor και Unintentional Move Off Control. Οι πωλήσεις του στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν από τις 9 του Ιούλη και αργότερα θα ξεκινήσουν και στον υπόλοιπο κόσμο.

mitsubishi-outlander-baja-4714

Παραδίπλα, υπήρχε η αγωνιστική έκδοση του Outlander PHEV, με την οποία η ιαπωνική εταιρία θα συμμετάσχει στον αγώνα Baja Portalegre 500 στις 22 Οκτωβρίου στη Πορτογαλία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...