Αρχική Κατασκευαστές Bentley Αυτό το Mulliner Tourbillon ρολόι της Breitling για την Bentley Bentayga είναι το ακριβότερο προαιρετικό αξεσουάρ που υπήρξε ποτέ!

Αυτό το Mulliner Tourbillon ρολόι της Breitling για την Bentley Bentayga είναι το ακριβότερο προαιρετικό αξεσουάρ που υπήρξε ποτέ!

29
Αυτό το Mulliner Tourbillon ρολόι της Breitling για την Bentley Bentayga είναι το ακριβότερο προαιρετικό αξεσουάρ που υπήρξε ποτέ!

the-most-expensive-option-ever-is-a-mulliner-tourbillon-breitling-watch-on-the-bentayga-100038_1

Υπερβολές σε θέματα τιμής προαιρετικού εξοπλισμού από εταιρίες όπως η Bentley δεν θα έπρεπε να μας κάνουν εντύπωση. Αλλά ακόμα και αυτό στο μυαλό, όταν ακούς ότι το Mulliner Tourbillon ρολόι της Breitling για την ολοκαίνουρια Bentayga κοστίζει 150.000 λίρες Αγγλίας, τουτέστιν €205.000, ε τότε μου φεύγουν και τα λίγα μαλλιά που έχουν απομείνει.

Οι γνώστες στην υψηλή ωρολογοποιία έχουν καταλάβει ήδη γιατί κοστίζει τόσο ακριβά αυτό το χειροποίητο και γεμάτο διαμάντια μηχανικό ρολόι. O μηχανισμός μόνο που κρύβεται πίσω από αυτό κοστίζει τουλάχιστον τα μισά χρήματα, καθώς ο Mulliner Tourbillion πρόκειται για τον πιο περίπλοκο και ακριβό μηχανισμό του κόσμου.

Επίσης, ο υποψήφιος πάμπλουτος πελάτης, μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο χρωματισμών για την κάσα. Η μία είναι σε ροζ και η άλλη σε λευκό, πάντα μιλώντας όμως για χρυσό. Ακόμα, υπάρχουν δύο επιλογές για το χρώμα του ρολογιού, η άσπρη ονομάζεται “mother-of-pearl” και η μαύρη “black ebony“. Όπως και να το επιλέξεις πάντως, θα έχει σίγουρα 8 διαμάντια για να δείχνουν τις ενδιάμεσες ώρες.

Δε ξέρω αν είναι ματαιοδοξία ή υπέρμετρη πολυτέλεια, αλλά προσωπικά δεν με συγκινεί καθόλου.

https://youtu.be/ibVAG02B2sw