Η Mercedes ζητά τα ρέστα για την τηλεοπτική μη-προβολή των μονοθεσίων της στον αγώνα της Suzuka

Σχετικά άρθρα

sne17775-696x464

Όσοι παρακολούθησαν το Grand Prix της Suzuka θα παρατήρησαν ότι τα μονοθέσια της Mercedes δεν είχαν την τηλεοπτική προβολή που θα περίμενε κανείς. Το μονοθέσιο του Lewis Hamilton πέρασε πρακτικά απαρατήρητο ενώ αυτό του Nico Rosberg προβλήθηκε λίγο παραπάνω λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στην αρχή του αγώνα και των “μαχών” στη συνέχεια. Αφού το παρατηρήσαμε εμείς, δεν γινόταν να μην το παρατηρήσει ο Niki Lauda αλλά και ο Toto Wolff.

Είχε πλάκα για να είμαι ειλικρινής, επειδή έβλεπα τηλεόραση και έβλεπα Saubers και αρκετά από Honda. Δεν ξέρω γιατί. Κάποιος είχε αναλάβει την σκηνοθεσία εδώ. Πρέπει να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα του.

Δήλωσε ο πάντα καυστικός και ευθύς, Lauda. Ο Αυστριακός συνέχισε μάλιστα, λέγοντας ότι θα ρωτήσει τον ίδιο τον Bernie Ecclestone… Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Toto Wolff:

Δεν ήμουν σίγουρος κατά τη διάρκεια του αγώνα πού είμαστε. Έπρεπε να κοιτάω τις οθόνες με τους χρόνους επειδή δεν έβλεπα τα μονοθέσια στην πίστα.

Υπάρχουν αυτοί που συνδέουν την έλλειψη προβολής των μονοθεσίων της Mercedes με την απόφαση της εταιρίας να μην παρέχει κινητήρες στην Red Bull αλλά τόσο ο Lauda, όσο και ο Wolff δεν πιστεύουν ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο Wolff είπε:

Δεν πιστεύω ότι συνδέονται. Προφανώς, οι εντυπωσιακές εικόνες είναι σημαντικές και κάποια από τα πλάνα ήταν εντυπωσιακά με ωραίες μάχες στη μέση της κατάταξης.

Θεωρίες συνωμοσίας λοιπόν. Να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στον χρόνο προβολής της Mercedes στον επόμενο αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...