Η Porsche απαντά στη μήνυση της κόρης του Paul Walker

Σχετικά άρθρα

Paul Walker Carrera GT

Όπως έγινε γνωστό χθες, η κόρη του Paul Walker προχώρησε σε μήνυση κατά της Porsche, κατηγορώντας την γερμανική εταιρία πως η Carrera GT της, ήταν εκείνη που ουσιαστικά σκότωσε τον πατέρα της. Η Porsche δεν μπορούσε να μην απαντήσει και έτσι με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Όπως έχουμε ξαναπεί, είμαστε πολύ λυπημένοι κάθε φορά που κάποιος τραυματίζεται ή χάνει τη ζωή του μέσα σε ένα αυτοκίνητο της Porsche. Ωστόσο, όπως προσδιόρισαν με σαφήνεια οι εκθέσεις των αρχών στην περίπτωση αυτή, η τραγική συντριβή προέκυψε από απερίσκεπτη οδήγηση και υπερβολική ταχύτητα.

Να θυμίσω πως οι αρχές είχαν αποφανθεί πως η αιτία της συντριβής ήταν η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί (130-150 χλμ/ώρα).

ΠηγήETonline

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...