Αν το SUV της Alfa Romeo μοιάζει κάπως έτσι θα κάψει καρδιές

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo suv renderings (1)

To SUV της Alfa Romeo θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2016 και o Alessandro Masera παίρνοντας ως βάση την Giulia QV ετοίμασε αυτές τις renderings φωτογραφίες που δείχνουν ένα άκρως ποθητό SUV. Το SUV της Alfa Romeo, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα Giorgio, την ίδια που χρησιμοποιεί και η Giulia, αντλώντας σχεδιαστικές λεπτομέρειες από το νέο ιταλικό σεντάν.

Θα σταθεί απέναντι από την BMW Χ3 και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής, έχοντας κωδική ονομασία Tipo 949. Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσα τους θα είναι ένας νέος 3.0-λιτρος V6 diesel με αλουμινένιο μπλοκ και όχι από χυτοσίδηρο όπως ο σημερινός της Maserati. Μάλιστα θα προσφέρεται και σε QV έκδοση με τον V6 twin-turbo κινητήρα των 2.9-λίτρων να βρίσκεται κάτω από το καπό, αλλά παραμένει άγνωστο το κατά πόσο αυτός θα παράγει στο SUV 510 άλογα. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό, με ένα αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις, με την έκδοση QV να μπορεί να συνδυαστεί και με το διπλού συμπλέκτη της Getrag, με την κίνηση να περνά στον πίσω ή και στους δύο άξονες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr