Ο Button θέλει να μείνει στη Formula 1 και το 2017

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Κάποιοι δεν βρίσκουν κίνητρο για να τρέχουν στους αγώνες, την ώρα που άλλοι, αρκετά μεγαλύτεροί τους, δε θέλουν να φύγουν από τη Formula 1. Ο Jaime Alguersuari ανήκει στους πρώτους, θέλοντας να αφιερωθεί στη μουσική, και ο Jenson Button στους άλλους, παρόλο που τους χωρίζουν 10 χρόνια. Προφανώς και συγκρίνω ανόμοιους οδηγούς, και ο Βρετανός, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη McLaren, δεν έχει σκοπό να φύγει τόσο γρήγορα από το άθλημα.

Το 2016 μπορεί να είναι η τελευταία του χρονιά στη Formula 1, αλλά μπορεί και όχι! Ο Πρωταθλητής του 2009 στα τέλη του 2016 θα πλησιάζει τα 37, όμως οι μεγάλες αλλαγές που θα λάβουν χώρα το 2017 κάνει τον «Jens» να θέλει να συνεχίσει και να γευτεί τα μονοθέσια της μεθεπόμενης σεζόν, διότι αναμένεται να είναι συναρπαστικά στην οδήγηση.

Για ‘μένα, η συναρπαστική σεζόν θα είναι το 2017. Θα υπάρχει πολύ περισσότερη μηχανική πρόσφυση και μπορούμε να κερδίσουμε 4 με 5 δευτερόλεπτα από τη μηχανική πρόσφυση και την αεροδυναμική. Αυτό για ‘μένα είναι συναρπαστικό και με γυρνά 10 χρόνια πίσω. Επίσης, τα μονοθέσια του 2016 θα ακούγονται πιο δυνατά.

Η Formula 1 δεν είναι ένα άσχημο μέρος τώρα και θα γίνει καλύτερη. Τη νέα σεζόν θα είναι καλύτερη και το 2017 θα γίνει τεράστια. Νομίζω ότι υπάρχει πολύς ενθουσιασμός έξω.

Button

Η σεζόν είναι εδώ και μήνες τελειωμένη για τους Βρετανούς, κι έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για το 2016. Honda και McLaren καλούνται να βελτιώσουν κατά πολύ κινητήρα και σασί, με τον 35χρονο να νιώθει πως η MP4-31 θα είναι μια πολύ καλύτερη έκδοση της MP4-30.

Θέλουμε να πετύχουμε και να είμαστε μπροστά, αλλά σε κάθε αγώνα, υπάρχει κάτι νέο. Η Honda συνεχίζει να βελτιώνεται και δουλεύει στο όριο. Όσον αφορά τον κινητήρα, βλέπω βελτιώσεις και νιώθω ότι τον χειμώνα θα υπάρξει ένα μεγάλο βήμα.

Το μονοθέσιο είναι καλό και υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε για την επόμενη σεζόν, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά σίγουρα είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Πέρασα πολύ χρόνο μιλώντας με την ομάδα και υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες εκεί, έτσι έχω ένα καλό προαίσθημα για το μέλλον.

ΠηγήAuto Express

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα