Ο Ricciardo βλέπει συμφωνία της Red Bull με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Ώρα μηδέν για τη Red Bull Racing και την Toro Rosso, λόγω φυσικά του προβλήματος που υπάρχει για τον κινητήρα. Τόσο η αυστριακή ομάδα όσο και η ιταλική δε θα έχουν το power unit της Renault στην πλάτη των μονοθεσίων τους το 2016, αφού οι Γάλλοι είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της Lotus, ενώ η Mercedes και η Honda δε θα τους δώσουν τους κινητήρες τους.

Η Ferrari είναι η μοναδική λύση, όμως, η αρχική προσφορά των Ιταλών για φετινούς κινητήρες δεν ικανοποίησε την RBR, έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης. Σύμφωνα με τον Daniel Ricciardo, αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα του θα βρει μία λύση και θα είναι κανονικά στο grid την ερχόμενη σεζόν.

Δεν ανησυχώ, για να είμαι ειλικρινής. Σίγουρα, είμαστε σε μία κατάσταση που πρέπει να λύσουμε, αλλά βλέπω ότι ακόμα έχουμε χρόνο. Νομίζω πως η ομάδα θέλει αρκετά να είναι με ανταγωνιστικό τρόπο στο grid, έτσι πιστεύω ότι θα βρούμε έναν τρόπο όχι απλώς να είμαστε στο grid, αλλά να είμαστε και ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι που θέλουμε πραγματικά.

Daniell Ricciardo

Το γεγονός ότι μια κορυφαία ομάδα θα πρέπει να δίνει τους κινητήρες της στους πρώην Πρωταθλητές, δεν είναι κακό για τον Αυστραλό, διότι ισχυρίζεται πως αυτό θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στης μπροστά θέσεις, κάτι που κατά βάθος θέλουν οι κορυφαίες ομάδες.

Νομίζω πως, από την άποψη αυτή, θέλεις να έχεις μία πρόκληση, ακόμα και η Mercedes με την κυριαρχία που είχε τους τελευταίους 18 μήνες. Σίγουρα, είναι καλό όταν κερδίζεις συνέχεια, αλλά είναι καλό όταν κερδίζεις και υπάρχουν διάφορα μονοθέσια να παλέψεις μαζί τους. Πραγματικά, πιστεύω ότι οι κορυφαίες ομάδες γύρω από εμάς θα θέλουν λίγο περισσότερη δυσκολία, και αυτό θα συμβεί.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...