Δυνατή εμφάνιση περιμένει η Williams στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Williams

Κολλημένη στους 10 βαθμούς της συγκομιδής παρέμεινε η Williams και στην Ιαπωνία, κάτι που οφείλεται στις δύο συνεχόμενες εγκαταλείψεις του Felipe Massa. Η εικόνα αυτή θα πρέπει να αλλάξει για τους Βρετανούς, οι οποίοι ξέρουν πως η FW37 είναι ένα αρκετά γρήγορο μονοθέσιο, ικανό για αρκετούς βαθμούς σε κάθε αγώνα.

Το επόμενο Grand Prix θα διεξαχθεί στο Sochi της Ρωσίας, και ο Valtteri Bottas βλέπει πως η ομάδα του θα πρέπει να περιμένει κάτι καλύτερο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς λογικά ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ οι πιθανότητες κάνουν πλέον λόγο για τερματισμό και των δύο οδηγών, κάτι που θα δώσει σαφώς περισσότερους βαθμούς στην ομάδα του Grove.

Είχαμε καλό αποτέλεσμα πέρυσι στη Ρωσία, έτσι ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμα ένα δυνατό Σαββατοκύριακο και θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς. Όλοι ξέρουμε την πίστα τώρα και είναι πραγματικά καλή, με μεγάλες ευθείες, γεγονός που ταιριάζει στο μονοθέσιό μας.

Οι οπαδοί ήταν παθιασμένοι πέρυσι, επομένως ανυπομονώ να τους προσφέρουμε ακόμα ένα καλό θέαμα. Ο ρυθμός μας στην Ιαπωνία ήταν αρκετά κοντά σε αυτόν της Mercedes και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο κοντά στο Sochi, όπως ήταν και το 2014.

Μόνο βέβαιη για το «1-2» δεν πηγαίνει η Mercedes στη Ρωσία, καθώς υπάρχουν φόβοι και ανησυχίες για επανεμφάνιση των προβλημάτων της Σιγκαπούρης στα ελαστικά, μιας και θα έχουμε ξανά την πολύ μαλακή και τη μαλακή γόμα. Αυτό ίσως να δίνει περισσότερες ελπίδες στη Williams για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και σε όλους εμάς για έναν ενδιαφέροντα αγώνα.

ΠηγήWilliams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...