Ξεκίνησαν δουλειά τα μηχανήματα στην πίστα της Ουγγαρίας

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Κάτι περισσότερο από 9 μήνες μένουν μέχρι να πραγματοποιηθεί το Grand Prix του 2016 στην πίστα της Ουγγαρίας. Οι υπεύθυνοι, όμως, ξεκίνησαν από τώρα τις εργασίες που πρέπει να κάνουν, οι οποίες σε πρώτη φάση περιλαμβάνουν αλλαγή του επάνω μέρους της ασφάλτου και στα 4.381 μέτρα της χάραξης, αλλά και στο pit lane.

Επιπλέον, στις γρήγορες στροφές 4 και 11 θα τοποθετηθούν νέα kerbs, τα οποία θα είναι πιο φαρδιά ίσως για να εμποδίζουν τους πιλότους να «κόβουν» λίγο ευθεία στη στροφή. Αλλαγή θα υπάρξει και στη στροφή 10, όπου η αμμοπαγίδα θα φύγει και θα αντικατασταθεί με άσφαλτο, όπως προστάζουν οι σύγχρονες τάσεις, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα καλό, διότι έτσι δεν υπάρχει μεγάλη τιμωρία για τα λάθη των οδηγών.

Οι παραπάνω αλλαγές θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις αρχές του νέου έτους, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες τροποποιήσεις, ωστόσο αυτές αναμένεται να κοστίσουν κοντά στα €80 εκατομμύρια και ακόμα δεν έχουν πάρει την έγκριση για να ξεκινήσουν να υλοποιούνται.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...