Η διάταξη του Honda RA615H δε θα αλλάξει το 2016

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda

Πλώρη για το 2016 έχουν βάλει McLaren και Honda, λόγω φυσικά των σημαντικών προβλημάτων κυρίως με το power unit των Ιαπώνων. Η ομάδα του Woking εργάζεται στενά με τους μηχανικούς της Honda, σε μια προσπάθεια να λυθούν ταχύτερα τα προβλήματα και το 2016 να είναι μια διαφορετική σεζόν, με τον Eric Boullier να θέλει καλύτερη δουλειά στο υβριδικό σύστημα.

Από τη αρχή της σεζόν και μέχρι τώρα, η αξιοπιστία ή καλύτερα η έλλειψη αυτής δημιουργούσε πονοκεφάλους στους μηχανικούς, με το στενό «πακετάρισμα» να έχει από την πλευρά του ένα μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό. Σύμφωνα με τον επί κεφαλής της Honda F1, Yasuhisa Arai, αυτό δεν αναμένεται αν αλλάξει σημαντικά στην MP4-31 του 2016, με τον κύριο στόχο να είναι η βελτίωση της υπάρχουσας λύσης.

Κοιτάζοντας τη φετινή και την επόμενη σεζόν, έχουμε μπει ήδη σε ένα σχέδιο για το πώς θα βελτιώσουμε την τωρινή διάταξη. Το τελικό σχέδιο ίσως έρθει το χειμώνα, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Θα είναι η βάση από την οποία θα δουλέψουμε μαζί με τη McLaren. Πιστεύουμε πως υπάρχουν δυνατότητες εκεί, γι’ αυτό και καθορίσαμε τη διάταξη. Έτσι, υπάρχει περισσότερη δυναμική που θα έρθει.

Όσο για τις 4 διαθέσιμες «μάρκες» (ξόδεψε 2 πριν από τον Καναδά και 3 πριν από το Βέλγιο), ο Ιάπωνας τονίζει πως θα τις χρησιμοποιήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο θα το πότε θα χρησιμοποιήσουμε τις «μάρκες», όμως σκοπεύουμε να τις χρησιμοποιήσουμε φέτος.

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...