Και για το 2016 έχουν πληρώσει οι χορηγοί του Maldonado τη Lotus

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Πολύ αμφιβάλλω αν ο Pastor Maldonado θα ήταν οδηγός της Formula 1 αν δεν είχε από πίσω του χορηγίες που πληρώνουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Ο Βενεζουελάνος είναι ο ορισμός του pay driver, με τη Lotus να έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως η επιλογή του έγινε κυρίως γιατί είχε μεγάλη ανάγκη τα ζεστά χρήματα της PDVSA.

Ο Maldonado θα συνεχίσει να οδηγεί για τη βρετανική ομάδα -μάλλον θα γίνει ξανά γαλλική, λόγω Renault– και το 2016, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Ίσως να σου φάνηκε πως η ανακοίνωση της ομάδας ήρθε λίγο νωρίς, αφού έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως ο αναπληρωτής επί κεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi, εξηγεί πως οι χορηγοί έχουν ήδη δώσει τα χρήματα και για το 2016!

Υπογράψαμε με τον Pastor για τρία χρόνια. Η επιβεβαίωση ήταν κάτι τυπικό, καθώς συμφωνήσαμε με τους χορηγούς. Το κάναμε και πέρυσι στη Monza. Η Monza φέτος ήταν ο αγώνας πριν από τη Σιγκαπούρη και το κάναμε μια εβδομάδα μόλις μετά, επειδή είχαμε συμφωνήσει στα χαρτιά.

Άκουγα το κόσμο να λέει «ο Pastor θα πάει εδώ ή εκεί» ή κάτι για τους χορηγούς του. Ήταν όλα στη θέση τους και όλα τέλεια. Έχουν πληρώσει προκαταβολικά. Έτσι, δεν ξέρω ποιος ή γιατί ο κόσμος δημιουργεί καταστάσεις. Έχει υπογράψει για 3 χρόνια, μέχρι το τέλος του 2016.

Η κατάντια της Formula 1: να μιλάς για ανανέωση συμβολαίου ενός οδηγού και να δηλώνεις ευθέως ότι όλα τα κανονίζεις με τους χορηγούς…

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...