Τη Lotus και την 6η θέση στη βαθμολογία στοχεύει η Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

Toro Rosso

Στην 7η θέση έχει κολλήσει η Toro Rosso και μάλιστα απέχει 16 βαθμούς από την 6η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η Lotus. Η ιταλική ομάδα έχει κάνει μερικές καλές εμφανίσεις φέτος, όμως δε φαίνεται για την ώρα πως έχει τη δυναμική να κερδίζει την βρετανική ομάδα και να περάσει στην 6η θέση, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο πίσω μέρος της STR10 βρίσκεται ο Renault-Energy F2015, όταν η E23 απολαμβάνει τη δύναμη του Mercedes-Benz PU106B Hybrid.

Πέντε είναι οι αγώνες που μένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν της Formula 1, συνεπώς θεωρητικά μπορεί να καλυφτεί η διαφορά των 16 βαθμών. Αυτό δεν είναι απίθανο να συμβεί σύμφωνα με τον Carlos Sainz, ο οποίος πηγαίνει στη Ρωσία με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, προκειμένου η διαφορά να ξεκινήσει να μειώνεται.

Θα πρέπει να είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για εμάς κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για βαθμούς. Πρέπει να πιάσουμε την Lotus και να την προσπεράσουμε στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει η ιδέα να τρέχουμε γύρω από το Ολυμπιακό Πάρκο, είναι κάτι ασυνήθιστο. Πάντα παρακολουθώ τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, έτρεξα εδώ πέρυσι με τη Formula Renault 3.5.

ΠηγήToro Rosso

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα