Διαφωνία μεταξύ των Alonso και Raikkonen γύρω από την ενδοεπικοινωνία

Σχετικά άρθρα

GP GIAPPONE F1/2015

Η ενδοεπικοινωνία μεταξύ των οδηγών και των μηχανικών τους μας έχει δώσει μερικές επικές ατάκες. Η τελευταία που ακούσαμε ήρθε από τον Fernando Alonso, στον περασμένο αγώνα της Ιαπωνίας, όταν παραπονέθηκε για τον κινητήρα της Honda λέγοντας χαρακτηριστικά «GP2 Engine». Αυτό κάνει τον Ισπανό να πιστεύει πως οι συνομιλίες θα πρέπει να μένουν μεταξύ των ομάδων και να μην δίνονται δημόσια, μια άποψη με την οποία δε συμφωνούν όλοι.

Ένας από αυτούς που διαφωνούν είναι ο Kimi Raikkonen, που θέλει να συνεχίσουν να ακούγονται οι συνομιλίες δημοσίως, ενώ τονίζει πως, αν κάποιος θέλει να κρατήσει κάτι, τότε υπάρχει τρόπος να το κάνει.

Είναι στο χέρι των οδηγών και των ομάδων να κρατήσουν μυστικά τα πράγματα. Έχουμε συναντήσεις όπου συζητούμε πολλά πράγματα, και αυτά δεν βγαίνουν προς τα έξω. Ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί, κάποιες φορές θα ακουστεί κάτι δημόσια αν είναι καλό, έτσι είναι στο χέρι μας. Αν θέλεις να κρατήσεις κάτι για ‘σένα, μπορείς εύκολα να το κάνεις.

Είναι κάτι απλό που έχουμε μάθει εδώ και χρόνια, ότι η ενδοεπικοινωνία θα φανεί συνήθως και στην τηλεόραση. Είναι το ίδιο για όλους, οπότε δεν είναι κάτι μυστικό. Είναι καλό για τους θεατές και την τηλεόραση, και είναι πιο ενδιαφέρον αν μπορείς να ακούσεις τι γίνεται.

Jenson Button in the garage.

Ο Ferni δήλωσε πως ότι είπε έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα, και ο Jenson Button θέλει να υπερασπιστεί τον team-mate του, λέγοντας πως είναι δύσκολο για έναν οδηγό να μην πει αυτό που πραγματικά νιώθει όταν τον έχουν κατακλύσει τα συναισθήματα.

Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις, τότε τα συναισθήματα είναι έντονα και ίσως να πεις κάτι που δε θα έπρεπε. Ξέρουμε ότι οι συνομιλίες βγαίνουν στον αέρα, αλλά κάποιες φορές, στην ένταση της στιγμής, υπάρχουν τόσα έντονα συναισθήματα που τα αφήνεις να βγούνε έξω. Το να το κάνεις χωρίς να ακούσει κανείς, είναι λίγο περίεργο, έτσι νιώθεις ότι πρέπει να ξέρει ο κόσμος.

Λέμε πολλά, απλώς συνήθως όχι μπροστά στις κάμερες. Πάντα κάτι θα μας ξεφύγει όταν τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα. Πονάει όταν δεν μπορείς να αμυνθείς κατά τη διάρκεια του αγώνα, οδηγείς και τα μονοθέσια σε προσπερνάν τόσο εύκολα μετά από σκληρή δουλειά στις κατατακτήριες.

Αλλά, πρέπει να προσπαθείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, να βγαίνεις από το μονοθέσιο και να μιλάς με τους μηχανικούς. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που εμπλέκονται. Είναι σημαντικό να έχεις συναισθήματα, επειδή πάντα δείχνουμε ότι μας ενδιαφέρει και αγαπάμε το άθλημα.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr