Η Renault έχει 25.000 παραγγελίες σε δύο εβδομάδες για το Kwid!

Σχετικά άρθρα

Renault-KWID-14

Στα τέλη του Μαίου η Renault παρουσίασε το Kwid. Ένα μικρό crossoverοειδές αυτοκίνητο με μήκος που δεν ξεπερνά τα 3.68 μέτρα και κινητήρα 0.8 λίτρων και 57 ίππων που προορίζεται για αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία –σε πρώτη φάση– και πιθανώς η Ρωσία, η Βραζιλία κ.ά.

Δύο μόλις εβδομάδες έχουν περάσει από το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ινδία και η πορεία ξεκίνησε πολύ καλά. Η Γαλλική εταιρία έχει ήδη συγκεντρώσει 25.000 παραγγελίες για το Kwid και τα στατιστικά της Renault δείχνουν πως πρόκειται για “καλές” παραγγελίες. Με την χαμηλή του τιμή –ξεκινά από τα €3.500 μόλις!- το Kwid έχει καταφέρει να προσελκύσει νέους πελάτες και γυναίκες. Το 40% των αγοραστών είναι κάτω των 28 και το 15% περίπου είναι γυναίκες. Επίσης, το Kwid είναι δημοφιλές στις Tier II και III πόλεις της Ινδίας.

Αυτή τη στιγμή, το Renault Kwid πωλείται μέσω 175 καταστημάτων στην χώρα με πλάνα για επέκταση σε 210 πριν το τέλος του 2015. Επιπλέον, η εταιρία πειραματίζεται με ειδικές εφαρμογές και “εικονικές εκθέσεις” για να φτάσει σε πελάτες που δεν έχουν πρόσβαση σε αντιπροσωπείες. Τα στοιχεία μέχρι τώρα, δείχνουν πως πάνω από 2.300.000 άνθρωποι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Περιττό να αναφέρουμε ότι το Kwid είναι ένα πολύ σημαντικό όχημα για τη Renault και βασικό “εργαλείο” για να πιάσει τον στόχο του 5% μεριδίου αγοράς μέσα στα επόμενα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...