Καθυστερεί η πώληση της Formula 1, λόγω απροθυμίας των μετόχων

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Το αφεντικό της Formula 1, Bernie Ecclestone, μας είχε προϊδεάσει για την πώληση των μετοχών της CVC, κάτι που ίσως να γινόταν ακόμα και μέχρι να τελειώσει τη φετινή χρονιά. Τα πράγματα, όμως, δε φαίνεται πως είναι τόσο «ιδανικά» και μάλλον ο Βρετανός ήταν λίγο βιαστικός, αφού υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο.

Ο ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι οι μέτοχοι, οι οποίοι μάλλον δεν είναι τόσο πρόθυμοι να πουλήσουν τις μετοχές τους, κάτι που δημιουργεί καθυστερήσεις, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Ecclestone, ωστόσο τονίζει πως ο ίδιος δε θα αποτελέσει τόσο εύκολα παρελθόν.

Είπα ότι τρεις άνθρωποι ενδιαφέρονται για την αγορά. Έχουμε μιλήσει λίγο, αλλά τώρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν οι μέτοχοι θέλουν να πουλήσουν, θα πουλήσουν. Εγώ δεν πουλάω, αυτό είναι το πρόβλημα. Ο κύριος Mackenzie (σ.σ. εννοεί τον Donald Mackenzie), που είναι και ο κύριος μέτοχος, δε θέλει να πουλήσει. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει και κάποιος δε θέλει να πουλήσει, τότε είναι δύσκολο.

Κάποιος που παρακολουθεί τη Formula 1, θα ξέρει ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο εκατομμύρια φορές. Για την ώρα, δε θέλω να φύγω. Αλλά, οι τρεις άνθρωποι που ενδιαφέρονται που ζήτησαν να υπογράψω ένα συμβόλαιο για να είναι βέβαιοι ότι θα μείνω μαζί τους.

Lauda-Ecclestone

Παράπονα για τη μετάδοση του Ιαπωνικού Grand Prix έκανε η Mercedes, καθώς υποστηρίζει πως οι δύο W06 δεν προβλήθηκαν όσο θα έπρεπε. Ο 84χρονος απαντά στους ισχυρισμούς των Γερμανών, λέγοντας πως το όποιο ενδιαφέρον και η όποια δράση ήταν στο πίσω μέρος, έτσι έπρεπε να γίνει η αντίστοιχη κάλυψη.

Ο κόσμος λέει ότι δεν υπάρχουν προσπεράσματα, έτσι αυτό που δείχναμε ήταν τα προσπεράσματα. Βασικά, αν κοιτάξετε τα στοιχεία, θα δείτε ότι λίγο-πολύ όλοι είχαν τον ίδιο χρόνο κάλυψης. Είχαμε τα ίδια και με τον Michael.

Ο κόσμος δε θέλει να βλέπει ένα μονοθέσιο που τρέχει μόνο του στην πίστα. Αν έχουμε μάχες μπροστά, τότε αυτό είναι καλό. Τι έγινε με τον Niki Lauda; Πολύς κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με πολλά πράγματα. Αυτός ήρθε σ’ εμένα και μιλήσαμε για κάτι άλλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα