Lauda: Θεός ο Hamilton, οι άλλοι ακολουθούν

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Lauda

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς των τελευταίων ετών στη Formula 1 είναι ο Lewis Hamilton. Ό Βρετανός δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό του, κάτι που μεταφράζεται σε διαφορά 48 βαθμών από τον Nico Rosberg, η οποία δεν είναι εύκολο να καλυφθεί, γεγονός που κάνει τον Hamilton το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου του παγκόσμιου τίτλου, όσους δηλαδή έχει και ο Niki Lauda.

Ο Αυστριακός είναι μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG κι έχει μιλήσει στο παρελθόν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 30χρονο, κάτι που συνεχίζει να κάνει τώρα, καθώς ισχυρίζεται πως, όχι μόνο είναι ο καλύτερος, αλλά και ότι οδηγεί σαν θεός.

Αυτό το παιδί οδηγεί σαν θεός, πρέπει να πω ότι είναι ο καλύτερος. Κερδίζει τα πάντα, κάνει ελάχιστα λάθη και είναι ο πιο γρήγορος. Αν θέλετε την κατάταξη αυτή τη στιγμή, για ‘μένα ο Lewis είναι σίγουρα το νούμερο ένα. Είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να κερδίσουν τον Lewis, επειδή είναι τόσο ψηλά. Ξέρει τι να κάνει με το αυτοκίνητο και παίρνει και το τελευταίο εκατοστό από αυτό.

Ο Lewis ήταν κορυφαίος πέρυσι έτσι κι αλλιώς, γιατί ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά μπορώ να το πω και λόγω της διαφοράς από τον Nico. Πέρυσι, είχαν σκληρές μάχες, αλλά, μέσα στον χειμώνα, ο Lewis έγινε ακόμα πιο γρήγορος κι έγινε καλύτερος εγκεφαλικά. Ο Nico υποφέρει αυτή τη στιγμή, γιατί ο Lewis είναι ανίκητος.

Παράλληλα, ο 66χρονος αναφέρθηκε και σε άλλους οδηγούς, λέγοντας πως πίσω από τον Hamilton δεν είναι ο Fernando Alonso, μα ο Sebastian Vettel, ενώ έβαλε τον Rosberg στο ίδιο επίπεδο με τον Alonso, μια άποψη με την οποία προσωπικά διαφωνώ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

O Lewis είναι νούμερο ένα και μετά έχεις τον Sebastian Vettel, που είναι πολύ γρήγορος, και μετά ο Alonso, ο οποίος κανείς δεν ξέρει πόσο καλός είναι τώρα, επειδή το αυτοκίνητο είναι κακό και δεν μπορεί να το δείξει, αλλά έχει την εμπειρία και είναι γρήγορος.

Ο Nico και ο Alonso είναι στο ίδιο επίπεδο και μετά είναι ο Daniel Ricciardo με τον Daniil Kvyat. Είναι κορυφαίοι οδηγοί κι έχουν μόνο 2-3 δέκατα διαφορά στην ταχύτητα.

ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr