Η McLaren 570S Spider το 2017

Σχετικά άρθρα

McLaren 570S Spyder2

Το 2017 η McLaren θα παρουσιάσει την Spider έκδοση της 570S. Έναν χρόνο νωρίτερα η εταιρία θα παρουσιάσει την 570S Gran Turismo, την πιο πρακτικής έκδοση της 570S. Και τα δύο μοντέλα θα φορούν τον ίδιο 3,8-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 570 ίππων.

Η Gran Turismo θα είναι η ομορφότερη McLaren που κυκλοφορεί. Κάτω από την επιφάνεια, θα είναι “κλασική” McLaren. Θα βασίζεται στο ίδιο ανθρακονημάτινο chassis και θα διαθέτει την ίδια high-tech ανάρτηση. Όμως εμφανισιακά, θα είναι πολύ διαφορετική. Η οροφή θα είναι γυάλινη και ενώ στην 570S, κοιτώντας προς τα πίσω βλέπεις μόνο κινητήρα, στην Gran Turismo η ορατότητα θα είναι σημαντικά καλύτερη. Πολύ πιο “φιλικό” θα είναι και το εσωτερικό. Ενώ οι τωρινές McLaren έχουν πολύ καλή ποιότητα κύλισης, η καμπίνα τους δεν προορίζεται για μεγάλες διαδρομές. Αυτό δεν θα ισχύει στην Gran Turismo, της οποίας το εσωτερικό θα είναι πολύ πιο φιλόξενο.

ΠηγήTelegraaf.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...