Ο Alonso βλέπει την καριέρα του να ολοκληρώνεται το 2017

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Άσχημα ξεκίνησε το 250ο του Grand Prix ο Fernando Alonso, αφού έβαλε την MP4-30 στο τέλος του grid για την εκκίνηση του αγώνα. Οι εγκαταλείψεις και ο αρκετά καλός αγωνιστικός της McLaren έφεραν αρχικά και τους δύο οδηγούς στη 10άδα, όμως οι αγωνοδίκες έστειλαν τον Alonso στην 11η θέση, χωρίς να καταφέρει να βαθμολογηθεί τελικά σε αυτή την αρκετά σημαντική στιγμή για τον ίδιο.

Με 250 Grands Prix στην πλάτη, είναι λογικό κάποιοι να σκέφτονται 300, ωστόσο, για να συμβεί αυτό, ο Ισπανός θα πρέπει να βρίσκεται στο άθλημα και το 2018. Το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι πολύ πιθανό, αφού ο Alonso ισχυρίζεται ότι μάλλον θα τελειώσει την καριέρα του το 2017, παρόλο που τότε θα είναι 36 ετών, μια ηλικία όχι απαγορευτική για τη Formula 1.

Δε νομίζω ότι θα φτάσω τα 300 Grands Prix. Όταν έκανα το ντεμπούτο μου στην Αυστραλία, το 2001, δεν πίστευα ότι θα φτάσω τόσο μακριά.

Ο Ferni, με την τελευταία πρόταση, δε θέλει να αποκλείσει τίποτα για το μέλλον, και προσωπικά πιστεύω ότι θα 300αρίσει, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Jenson Button, που θα είναι στη Formula 1 και το 2016, παρά 36 του χρόνια στις αρχές του νέου έτους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...