Οι γόμες για τα τελευταία Grands Prix της σεζόν

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2015

Προς το τέλος της σεζόν οδεύει η Formula 1, ωστόσο δεν γνωρίζαμε τα ελαστικά μέχρι τις 29 Νοεμβρίου και το τελευταίο Grand Prix στο Abu Dhabi. Μετά από το Ρωσικό Grand Prix, η Pirelli ανακοίνωσε σήμερα τις επιλογές που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες και οι οδηγοί για τα τέσσερα τελευταία Grands Prix.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι για το Austin, το Μεξικό και τη Βραζιλία, η ιταλική φίρμα θα έχει μαζί της τη μαλακή και τη μέση γόμα, με τη συγκεκριμένη επιλογή να είναι η δημοφιλέστερη για φέτος, καθώς θα μετρήσει συνολικά 9 εμφανίσεις. Η Pirelli δικαιολογεί την επιλογή για τις ΗΠΑ, λέγοντας πως τα περσινά δεδομένα δείχνουν αυτά τα ελαστικά, ενώ οι υπολογισμοί λένε πως θα είναι η καλύτερη και για το Μεξικό.

Ίδια ελαστικά όπως και πέρυσι για τη Βραζιλία. Η Pirelli υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί να δώσει διαφορετικές στρατηγικές 2 ή 3 pit stops, και τέλος, για το Abu Dhabi, οι δύο μαλακότερες γόμες είναι η καλύτερη επιλογή για τα δεδομένα της ασφάλτου, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι.

Grand Prix Μαλακή επιλογή Σκληρή επιλογή
Αμερικής Μαλακή (κίτρινο χρώμα) Μέση (λευκό χρώμα)
Μεξικό Μαλακή (κίτρινο χρώμα) Μέση (λευκό χρώμα)
Βραζιλίας Μαλακή (κίτρινο χρώμα) Μέση (λευκό χρώμα)
Abu Dhabi Πολύ μαλακή (κόκκινο χρώμα) Μαλακή (κίτρινο χρώμα)
ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...