Το σκάνδαλο της VW στην μεγάλη οθόνη από τον Leonardo DiCaprio

Σχετικά άρθρα

Leonardo DiCaprio

Το σκάνδαλο της VW με τις εκπομπές ρύπων τράβηξε το ενδιαφέρον τον ανθρώπων του Χόλιγουντ και σύντομα θα το δούμε και σε ταινία. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το Variety το οποίο συμπληρώνει πως η Paramount Pictures μαζί με τον Leonardo DiCaprio, έχουν ήδη αγοράσει τα σχετικά δικαιώματα για την παραγωγή της ταινίας.

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν με τον δημοσιογράφο της New York Times Jack Ewig ο οποίος έχει ανακοινώνει πως θα γράψει ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτει το πως λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό της , αλλά και τις επιλογές της VW πριν και κατά τη διάρκεια του σκανδάλου. Ο Ewig τόνισε πως στο βιβλίο του θα μιλήσει για τα υψηλόβαθμα στελέχη και για τους κορυφαίους μηχανικούς της Γερμανικής εταιρίας.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ούτε και ποιοι θα είναι οι συντελεστές (ηθοποιοί, σκηνοθέτες) της ταινίας.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...