Ο δολοφόνος οδηγός είναι στη φυλακή και δε μετανιώνει για την πράξη του

Σχετικά άρθρα

Williams Crum

Ένα ατύχημα που συνέβη στο Τέξας θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή στον Eric Sanders και τη φίλη του, όταν 68χρονος William Crum χτύπησε επίτηδες τη μοτοσικλέτα, ώστε να μην τον προσπεράσει στη διπλή γραμμή. Αρχικά, ο άνδρας δε συνελήφθη, όπως στη συνέχεια οι Αρχές τον προφυλάκισαν, όπως πρόσταζε και η κοινή γνώμη.

Ο Crum βρίσκεται τώρα στη φυλακή και μιλάει για ό,τι έγινε. Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι τη στιγμή του ατυχήματος τον δάγκωσε αράχνη κοντά στη βουβωνική χώρα και η αντίδρασή του είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μοτοσικλέτα. Ακόμα και ο ίδιος, όμως, ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να το πιστέψει κανείς.

Ο ίδιος ζητά συγγνώμη μόνο από τη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και ίσως χάσει το δεξί της χέρι, ωστόσο αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από τον μοτοσικλετιστή. Αν καταδικαστεί, η ποινή θα κυμανθεί από 2 έως 20 χρόνια.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr