Ανάκληση 1.954 Mitsubishi στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Mitsubishi Lancer Evolution X FQ-400 (2)

Την ανάκληση 1.954 Mitsubishi Outlander (CW0W), Lancer Sportback (CX0A), Lancer (CY0A) και Lancer Evolution (CZ4A), παραγωγής 2009 και 2010 ανακοίνωσαν οι αρχές της Χώρας μας. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα το κύκλωμα του εγκέφαλου ETACS που ελέγχει τη λειτουργία των φώτων και των υαλοκαθαριστήρων, ενδέχεται, σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ηλεκτρική αντίσταση, με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία ή ακόμη και την πλήρη διακοπή της λειτουργίας τους.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και τυχόν αντικατάσταση του εγκεφάλου ETACS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 3483300 και 797.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...