Η Brembo παρουσίασε στη SEMA τις νέες θηριώδεις 8-πίστονες δαγκάνες της

Σχετικά άρθρα

brembo-launches-all-new-b-m8-8-piston-calipers-for-trucks-and-suvs-a-2015-sema-video-101781_1

Όπως έχει πει ένας αναγνώστης μας και συμφωνώ απόλυτα, η βελτίωση στα φρένα είναι μακράν η πιο όμορφη και low profile, που μπορείς να κάνεις στο αυτοκίνητο σου, αν και είναι από τις πιο κοστοβόρες.

Έτσι, η Brembo. η καλύτερη μάρκα παγκοσμίως στην φετινή SEMA κέρδισε το βραβείο “Best Engineered” για τις ολοκαίνουριες δαγκάνες που παρουσίασε. Η Β-Μ8 είναι η νέα μονομπλόκ δαγκάνα 8 εμβόλων και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χωρέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι δίσκοι, με τη μέγιστη διάμετρο να είναι 420 χλστ. x 40 χλστ. Διαθέτουν τέσσερα τακάκια και η εταιρία αναφέρει ότι απευθύνονται σε υψηλών επιδόσεων SUV και pickups. Έχουν διαστάσεις 15.8 x 5.51 x 7.1 ίντσες και έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την τελευταία διαδικασία χύτευσης 4D και διαθέτει εσωτερικά σωληνάκια για το υγρό.

Έτσι, τα Ford F-150, Chevrolet Silverado κλπ θα μπορούν να έχουν τα ίδια φρένα με την Χ5 Μ, αν και δεν είναι καθόλου απίθανο να τοποθετηθούν και σε αρκετά supersedans. Επίσης, η Brembo προσφέρει και το άσπρο ως βασικό χρώμα, μαζί με κόκκινο, μαύρο και κίτρινο, αλλά θα είναι διαθέσιμα και το πράσινο φωσφοριζέ, το ασήμι και το χρυσό.

Μαζί με την Β-Μ8, η ιταλική εταιρία παρουσίασε και τις μικρότερες 4-πιστονες Β-Μ4, συμβατές για δίσκους έως 380 χλστ. 30 χλστ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...