Nissan GT-R 1.200 ίππων και Kawasaki ZX-10R 205 ίππων μάχονται στο 400άρι

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R Vs Kawasaki ZX-10R

Για ακόμα μία φορά έχουμε μια μοτοσικλέτα που θέλει να δοκιμάσει την τύχη της δίπλα σε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο ή και το αντίθετο. Αντίπαλοι τώρα είναι ένα Nissan GT-R που έχει βελτιωθεί και αποδίδει έως 1.200 άλογα, και μία πανίσχυρη Kawasaki ZX-10R, την οποία κινούν 205 άλογα, ένα μεγάλο νούμερο για μοτοσικλέτα.

Η μεταξύ τους κόντρα διεξάγεται στο 400άρι, ωστόσο έχω την εντύπωση πως το ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν έδειξε όλη του την ταχύτητα. Αυτό με κάνει να πιστεύω η εκκίνησή του, αφού δε φαίνεται να χρησιμοποιείται το launch control που είναι υπεύθυνο για το ξεπέταγμα του «Godzilla», ενώ τα αντανακλαστικά του οδηγού δεν ήταν τα καλύτερα.

Ο χρόνος του GT-R ήταν μόλις 10,3 δευτερόλεπτα και η έξοδος του κοντά στα 260 χλμ/ώρα. Σίγουρα, η βελτίωση δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δει, διότι νομίζω πως, με τόση δύναμη, θα πρέπει να σταματήσεις το χρονόμετρο σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...