Το Seat Leon Cross Sport concept δεν θα περάσει στην παραγωγή

Σχετικά άρθρα

seat_leon_cross_sport_concept_7

Η Seat μπορεί να ετοιμάζεται να λανσάρει 4 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα στα επόμενα δύο χρόνια αλλά μέσα σε αυτά, δεν συμπεριλαμβάνεται το Leon Cross Sport concept που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με τον Angel Lahoz, το concept θα επηρεάσει τον σχεδιασμό των μελλοντικών μοντέλων της εταιρίας, αλλά έως εκεί.

Το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στον δρόμο αύριο, αλλά θα παραμείνει πρωτότυπο. Ήταν σημαντικό για εμάς να δούμε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι με την πρακτικότητα ενός SUV και τις επιδόσεις ενός Cupra. Τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε. Το Leon Cross Sport, μαζί με άλλα πρωτότυπα, θα επηρεάσουν μελλοντικά μοντέλα.

Να θυμίσουμε ότι το Leon Cross Sport concept ήταν στην ουσία ένα υπερυψωμένο Leon SC με στοιχεία από το Leon Cupra. Κάτω από την επιφάνεια δε, βρισκόταν ολόκληρο το drivetrain του Volkswagen Golf R, που σημαίνει ότι το crossover κινούνταν από έναν δίλιτρο turbo κινητήρα με απόδοση 300 ίππων και 380 Nm ροπής που συνδυαζόταν με ένα 6-τάχυτο, DSG κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Εντυπωσιακό στη θεωρία, αλλά απ’ ότι φαίνεται, εκεί θα μείνει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα