Η TAG Heuer αφήνει τη McLaren για τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Tag Heuer

Ένας από τους πιο γνωστούς συνεργάτες της McLaren ήταν η διάσημη εταιρεία ελβετικών ρολογιών, TAG Heuer. Οι δυο τους είχαν κοινή πορεία στη Formula 1 για 30 χρόνια, με τη TAG Heuer μάλιστα να κατασκευάζει μερικά ρολόγια προς τιμήν της βρετανικής ομάδας. Η θρυλική αυτή συνεργασία, όμως, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Όχι, δεν έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά τη δήλωση του ίδιου του Jean-Claude Biver. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer επιβεβαίωσε πως σταματά η εταιρεία του δε θα είναι πιο συνεργάτης της McLaren, ενώ έχει βρεθεί κιόλας ο αντικαταστάτης, που είναι οι πρώην Πρωταθλητές στη Formula 1, Red Bull Racing, όπως είπε ο Biver.

Είναι μια νέα και δυναμική ομάδα, κάτι που ταιριάζει ακριβώς στη στρατηγική της TAG Heuer.

Την είδηση επιβεβαίωσε κι ένας εκπρόσωπος της «Macca», που νιώθει ευγνώμων για τη συνεργασία των δύο πλευρών στα 30 συναπτά χρόνια, με τον νέο χορηγό της ομάδας να είναι από τις 30 Σεπτεμβρίου η εταιρεία παραγωγής σαμπάνιας Chandon.

Η συνεργασία της McLaren με την TAG Heuer υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και μεγάλες χορηγίες στην ιστορία του αθλήματος. Η διάρκειά της είναι 30 ετών, ένα διάστημα στο οποίο και οι δύο έχουν επιτύχει μαζί. Θα πρέπει, λοιπόν, να ανακοινώσουμε με ευγνωμοσύνη το τέλος της 30ετούς συνεργασίας μας, όντας και οι δύο ικανοποιημένοι από την επιτυχία της δουλειάς.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...