Arai: Το 2016 θα καλύψουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες

Σχετικά άρθρα

Yasuhisa Arai

Ο επικεφαλής του προγράμματος F1 της Honda, Yasuhisa Arai, φαίνεται πως πήρε το μάθημά του από την πολύ δύσκολη φετινή χρονιά, κατά την οποία υποσχόταν διαρκώς ανέφικτα -απ’ ότι φάνηκε- πράγματα. Πλέον, ο Arai δηλώνει σίγουρος πως η McLaren-Honda θα καλύψει τη διαφορά από τις άλλες ομάδες, όμως, από τα λεγόμενά του προκύπτει πως δεν αναφέρεται σε αυτές που πρωταγωνιστούν.

Η ομάδα ξέρει πού είναι τα δυνατά της σημεία και πού είναι τα αδύνατα σημεία. Γι’ αυτό και θα βελτιώσουμε τα αδύνατα σημεία και θα καλύψουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ίσως μετά από αυτό να γίνουμε ισχυρότεροι και πιο ανταγωνιστικοί. Το πρότζεκτ είναι αυτό που έχουμε ήδη μοιραστεί, συζητήσει και επιβεβαιώσει.

Ο Ιάπωνας αναφέρθηκε και στους πιλότους της ομάδας, Jenson Button και Fernando Alonso, οι οποίοι πέρασαν μια εφιαλτική σεζόν. Έτσι, φρόντισε να τονίσει τον επαγγελματισμό τους, αλλά και το χιούμορ τους, που βοηθά με το κλίμα μέσα στην ομάδα.

Fernando Alonso and Jenson Button in the paddock.

Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Fernando και τον Jenson. Έχουμε τόσα πολλά νέα πράγματα για το αυτοκίνητο, δεν είναι μόνο ο κινητήρας. Σε κάθε αγώνα υπάρχει κάτι καινούργιο και εκείνοι πρέπει να το δοκιμάσουν. Αλλά ήταν πολύ υπομονετικοί και επαγγελματίες κατά τη διάρκεια όλου του έτους, έτσι έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτούς. Καταλαβαίνουν γιατί προσπαθούμε να το κάνουμε, γιατί πρέπει να το κάνουμε, προκειμένου να προχωρήσουμε.

Προφανώς ο Fernando βρίσκεται σε μια απογοητευτική κατάσταση και πιστεύουμε ότι και ο ίδιος είναι απογοητευμένος με τον εαυτό του, αλλά όταν οι δυο τους δείχνουν τόσο χιούμορ, αυτό βοηθά την ομάδα. Για τον καθένα στο γκαράζ και την ομάδα, νομίζω ότι είναι καλύτερο να έχουμε αυτό το είδος του χιούμορ.

Τρέφω πολύ σεβασμό προς την νοοτροπία τους, τον επαγγελματισμό τους. Αυτού του είδους το χιούμορ βοηθά την υπόλοιπη ομάδα, έτσι το σέβομαι αυτό.

[Πηγές: Crash, Motorpsort.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...