Στην CES το Chevrolet Bolt

Σχετικά άρθρα

Chevrolet-Bolt-prototype-2-700x467

Η έκδοση παραγωγής του Chevrolet Bolt θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση Consumer Electronics Show στις αρχές του επόμενου έτους. Αυτό δήλωσε ο Mark Reuss, ο επικεφαλής παγκόσμιας παραγωγής της Chevrolet κατά την παρουσία του στην έκθεση του Los Angeles.

Το Bolt EV, το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Chevrolet θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την LG. Το μοντέλο θα έχει αυτονομία μεγαλύτερη των 320 χλμ, με τον κινητήρα, τον φορτιστή, τον inverter, την μπαταρία, το σύστημα ψύξης και θέρμανσης της μπαταρίας, το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, τον πίνακα οργάνων, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και και μια σειρά ακόμη ηλεκτρικών μονάδων, να προέρχονται από την LG.

2015-chevrolet-boltev-concept-exterior-001-1500x999

To Bolt Concept παρουσιάστηκε στις αρχές του 2015 στην έκθεση του Detroit, με την έκδοση παραγωγής να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Orion Assembly στο Michigan. Η τιμή του αναμένεται κοντά στις $30.000 και στην Ευρώπη θα πωλείται με τα σήματα της Opel.

ΠηγήThe Verge

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...