BMW 8-Series στο… περίπου

Σχετικά άρθρα

BMW 8 Series Design Study (1)

Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες θέλουν την BMW να βγάζει ένα μεγάλο coupe με το όνομα 8-Series ή 9-Series, με τον Giom Image Art να δημιουργεί μερικές renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο. Το αυτοκίνητο, αν περάσει στη παραγωγή, θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με την νέα Rolls Royce Phantom και θα ανταγωνίζεται τις Mercedes Maybach, με την πλατφόρμα να κάνει χρήση CFRP προκειμένου να μειωθεί το βάρος.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν όλα τα gadgets που συναντάμε στη νέα Σειράς 7 και αυτά που διέθετε το BMW Vision Future Luxury Concept. Μηχανικά το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με δύο 3.0-λιτρους εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τον V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρα, ενώ θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση.

mercedes spider

Επιπλέον δες και μια παράξενη δημιουργία του Theophilus Chin ο οποίος πήρε την μάσκα και τα φωτιστικά σώματα της Mercedes-Benz και την τοποθέτησε πάνω στο Fiat 124 Spider.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...