Επιτέλους! Ο Chris Harris οδηγεί τις LaFerrari, P1 και 918 Spyder στην πίστα!

Σχετικά άρθρα

LaFerrari P1 918 Spyder

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ο Chris Harris μάς προετοίμασε για τη μητέρα των μαχών. Φυσικά και αναφέρομαι στις Ferrari LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder. Αυτή η κόντρα είναι επιτέλους γεγονός, καθώς ο Βρετανός οδηγεί την «Αγία Τριάδα» των hypercars στην πίστα Algarve International Circuit ή κοινώς το Portimao Circuit. Μία η κόντρα στα 0-300 χλμ/ώρα, μία η μάχη με τις Veyron και Huayra και τώρα αυτό!

Ο Βρετανός έχει τη βοήθεια των Tiff Needell και Marino Franchitti, ωστόσο, πριν μπουν αυτοί στα αυτοκίνητα, ο Harris τα έχει οδηγήσει και τα τρία, και μάλιστα μας λέει ποιο είναι το ταχύτερο. Όχι, δε θα σου το πω, κι επίσης δε θα γράψω κάτι άλλο. Δε χρειάζεται. Γνωρίζουμε τα πάντα για τα εκπληκτικά αυτά δημιουργήματα των Ferrari, McLaren και Porsche, και σε αφήνω να απολαύσεις το video διάρκειας 50 και βάλε λεπτών!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...