Spy Photos: To Audi TT RS δοκιμάζεται μαζί με τα Cayman GT4, A45 AMG και Evora

Σχετικά άρθρα

Audi TT RS 2016 spy photos (10)

Η Audi βάζει τις τελευταίες πινελιές στο TT RS με το αυτοκίνητο να πιάνεται πρόσφατα να κάνει δοκιμές εξέλιξης μαζί με τα Porsche Cayman GT4, Mercedes-AMG A45 και Lotus Evora.

Audi TT RS 2016 spy photos (2)

Η γρήγορη έκδοση της νέας γενιάς του TT διαθέτει νέο bodykit με επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέο πίσω προφυλακτήρα και διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων.

Audi TT RS 2016 spy photos (1)

Το μοντέλο θα φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα ο οποίος θα παράγει ιπποδύναμη μεταξύ 380 και 407 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα τα 280 χλμ/ώρα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επίσης μεγάλα φρένα, σπορ bucket alcantara καθίσματα και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό. Η παρουσίαση του αναμένεται στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...