Montezemolo: Φρικτό να βλέπεις έτσι τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Montezemolo

Τον δικό του, πολύ σκληρό αγώνα συνεχίζει να δίνει ο Michael Schumacher. Ο Γερμανός, από τα τέλη του 2013, έχει μια δύσκολη μάχη, βρισκόμενος πλέον στο σπίτι του στην Ελβετία. Τα νέα για τον πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία της Formula 1 είναι ελάχιστα, καθώς η οικογένειά του έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τους δημοσιογράφους.

Ο τελευταίος που είχε μιλήσει για τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή ήταν ο Jean Todt, Πρόεδρος της FIA, λέγοντας ότι ο Schumacher συνεχίζει να παλεύει για την υγεία του. Σειρά παίρνει ο πρώην Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo. Ο Ιταλός προφανώς κι έχει δει τον «Schumi», με την εικόνα του να μην είναι καθόλου ευχάριστη, όπως είπε.

Ο Michael ήταν κάτι το θεμελιώδες για τη Ferrari. Για ‘μένα, για τις ζωές μας. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ήταν ομαδικός παίχτης. Το να τον βλέπεις σε αυτή την κατάσταση, είναι φρικτό. Είναι μια κατάσταση που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Έτσι, προσπάθησα να σκεφτώ ξανά τις τόσες πολλές σπουδαίες στιγμές που περάσαμε μαζί. Πάντα τον σκέφτομαι ως έναν εξαιρετικό οδηγό, άνθρωπο και φίλο.

Πρέπει, επίσης, να πω ότι θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμη της οικογένειάς του, της Corinna και των παιδιών, και το πόσο βοηθούν τον Michael. Από τα βάθη της καρδιάς μου ελπίζω ότι θα ακούσω σύντομα καλά νέα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα