Η Ferrari αποκάλυψε νέο, περιορισμένης παραγωγής χρονογράφο

Σχετικά άρθρα

ferrari-unveils-new-limited-edition-timepiece-its-all-about-that-race-photo-gallery_2

Μπορεί να μην είναι κάποιας μάρκας πολυτελούς ωρολογοποιίας, αλλά δεν παύει να είναι ένα περιορισμένης παραγωγής χρονογράφος με το αλογάκι της Scuderia Ferrari να κοσμεί το μαύρο καντράν. Αποτελεί μέρος της συλλογής φθινόπωρο/χειμώνας 2015, με το Gran Premio Worldtime να βγαίνει σε μόλις 300 μονάδες, με κόστος 1.585 δολάρια το καθένα.

Πηγή έμπνευσης για το ρολόι αποτελεί η Ferrari FXX και αναπτύχθηκε από τη Ferrari Styling Center. Διαθέτει Dubois-Depraz ελβετικό μηχανισμό μηχανικής κίνησης με λειτουργία GMT. Αποτελείται από 256 στοιχεία και έχει προσαρμοστεί ειδικά για την Scuderia Ferrari OROLOGI. Το καντράν διαθέτει κόκκινα στοιχεία, τα οποία θυμίζουν το σασί της FXX, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι η επίδειξη ζώνη ώρας, τονίζοντας της πατρίδα της Ferrari, μαζί με τοποθεσίες από δέκα διάσημα Grand Prix (Μελβούρνης, Μαλαισίας, Βαρκελώνης, Silverstone, Σιγκαπούρης, Suzuka, Sochi, Πόλη του Μεξικού, Σάο Πάολο και Αμπού Ντάμπι).

 

ferrari-unveils-new-limited-edition-timepiece-its-all-about-that-race-photo-gallery_4

H κάσα έχει διάμετρο 47 χλστ. και είναι από μαύρο βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Το κρύσταλλο είναι από ζαφείρι, με το λουράκι να διαθέτει το λογότυπο της Scuderia Ferrari Racing. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα διάφανο κάλυμμα, με το ρότορα να θυμίζει δαγκάνα φρένων αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...