Η Jaguar-Land Rover θα απέχει από την έκθεση του Detroit!

Σχετικά άρθρα

jaguar-badge

Η έκθεση του Detroit μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου αλλά η Jaguar-Land Rover αποφάσισε να μην έχει παρουσία σε αυτή που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2016.

Έπειτα από την ανασκόπηση του παγκόσμιου προγράμματος μας, πάρθηκε η απόφαση να μην παραβρεθούμε στην έκθεση του Detroit το 2016.

Δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας. Η Jaguar-Land Rover θα δώσει το παρόν σε εκθέσεις στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες ενώ εκτός Η.Π.Α. προγραμματισμένες είναι η Γενεύη, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Πεκίνο και η Σαγκάη. “Αναγνωρίζουμε ότι το Detroit είναι μία παγκοσμίου φήμης Tier 1 έκθεση αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση για να εστιάσουμε εκεί που πρέπει”, συνέχισε ο εκπρόσωπος της εταιρίας. Φυσικά, οι διοργανωτές της έκθεσης είναι ενήμεροι και ήδη έχουν συζητήσεις με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες για να καλύψουν το κενό που αφήνει η JLR.

ΠηγήAutonews.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...